Βεσυρόπουλος: «Ηχηρό μήνυμα από τους οικονομολόγους που στήριξαν την πολιτική της ανάπτυξης, της ασφάλειας και της σταθερότητας» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Βεσυρόπουλος: «Ηχηρό μήνυμα από τους οικονομολόγους που στήριξαν την πολιτική της ανάπτυξης, της ασφάλειας και της σταθερότητας»


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου:
«Οι οικονομολόγοι στις χθεσινές εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, επιβραβεύοντας πολιτικές που ενισχύουν και στηρίζουν τον κλάδο. Με την ψήφο τους ανανέωσαν και ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης των οικονομολόγων με τις δυνάμεις που ενισχύουν την πολιτική της ανάπτυξης, της ασφάλειας και της σταθερότητας. Ιδιαίτερα στην Ημαθία, το μήνυμα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου ήταν ακόμα πιο ηχηρό καθώς η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗ.ΚΙ.Ο.) αναδείχθηκε πρώτη. Οι δυνάμεις της φιλελεύθερης παράταξης ενισχύθηκαν περαιτέρω και αποτελούν το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο νικητή των εκλογών. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους εξελέγησαν και σε όλους όσους συμμετείχαν στην νικηφόρα αυτή προσπάθεια. Πολλά μπράβο σε όλους τους υποψηφίους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της Ημαθίας για τον έντιμο και σοβαρό αγώνα τους που οδήγησε μετά από πολλά χρόνια στην μεγάλη αυτή νίκη. Εύχομαι στον κ. Κόλλια και την ΔΗ.ΚΙ.Ο. μία νέα θητεία με επιτυχίες και δημιουργία. Συνεχίζουμε τη στενή, εποικοδομητική και ειλικρινή μας συνεργασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες