Κώστας Καλαϊτζίδης:Ο σημερινός όρκος για ανάληψη καθηκόντων στη νέα μου θητεία ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί για μένα δέσμευση - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Κώστας Καλαϊτζίδης:Ο σημερινός όρκος για ανάληψη καθηκόντων στη νέα μου θητεία ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί για μένα δέσμευση

Με αφορμή τη  τελετή ορκωμοσίας, θέλω για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.
Ο σημερινός όρκος για ανάληψη καθηκόντων στη νέα μου θητεία ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί για μένα δέσμευση, για μια ακόμη φορά, να εργαστώ με θάρρος, επιμονή, συνεργασία, αλληλεγγύη και αγάπη για τον τόπο μας, την Ημαθία. 
Με τον περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα άξιο αρχηγό του συνδυασμού και εμπνευστή των προσπάθειών μας, η Κεντρική Μακεδονία συνεχίζει με σίγουρα βήματα τη δική της, μονόδρομη πορεία, ΜΠΡΟΣΤΑ.
Το ίδιο δεσμεύομαι κι εγώ απέναντι σε όλες και όλους ενόψει της νέας μου θητείας. Να πάμε την Ημαθία ΜΠΡΟΣΤΑ.
Το αναπτυξιακό έργο που προγραμματίζουμε για τη νέα πενταετία, πρέπει να συνεχιστεί. Οι ξεκάθαρες εντολές του Απόστολου Τζιτζικώστα, στις οποίες όλοι έχουμε δεσμευτεί να φέρουμε εις πέρας, μας γεμίζουν υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις στις οποίες όπως πρίν, έτσι και τώρα, θα φανούμε αντάξιοι.
Μαζί συνεχίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες