Το είδαμε και αυτό:Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει… κηδεία αξίας 1.000 ευρώ – Όλες οι λεπτομέρειες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Το είδαμε και αυτό:Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει… κηδεία αξίας 1.000 ευρώ – Όλες οι λεπτομέρειες


Κηδεία αξίας 1000 ευρώ, iphone τελευταίας τεχνολογίας αξίας 1.200 ευρώ και τηλεόραση 75αρα αξίας 900 ευρώ κληρώνει λαχειοφόρα αγορά για την οικονομική ενίσχυση Αθλητικών Ακαδημιών στην Κρήτη. Η κλήρωση αυτή θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2024, με τους όρους του Λαϊκού Λαχείου, όπως μεταδίδει το www.neakriti.gr.

Το ίδιο δημοσίευμα διευκρινίζει πως ο τυχερός που θα πάρει τον λαχνό για την κηδεία των 1000 ευρώ δεν αφορά μόνο τον ίδιο, αλλά είναι δώρο roll-over δηλαδή μεταφέρεται σε κάποιον από το περιβάλλον του αν πεθάνει όπως συγγενή ή φίλο και θέλει ο τυχερός που έχει το λαχνό της κηδείας να τον δωρίσει. Μάλιστα η υποσημείωση που αναφέρεται στον λαχνό είναι η εξής: «Η κηδεία δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντος λαχνού αλλά και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον».

Δείτε παρακάτω τη σχετική φωτογραφία 

Τι λέει ο Πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα

Για την κλήρωση αυτή μίλησε ο πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα, Στέλιος Κοκοσαλάκης στην τηλεοπτική  εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις».  «Oι ακαδημίες ΠΑΟΚ Κρουσώνα έχουν μαζέψει γύρω στα 80 παιδιά. Υπάρχουν κάποιοι γονείς που ενδεχομένως δεν  μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις των ακαδημιών. Είπαμε να είναι όλα δωρεάν: ρούχα, προπονητές, γιατροί προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Πρέπει να μαζευτούν χρήματα για να πληρωθούν όλοι αυτοί…  τα ρούχα τους», είπε και μίλησε για το γραφείο τελετών που είναι χορηγός στην κλήρωση αυτή.

Ο κ. Κοκοσαλάκης ευχαρίστησε θερμά το γραφείο τελετών για την μεγάλη χορηγία του στις ακαδημίες ΠΑΟΚ Κρουσώνα. «Προσπαθούμε να μαζέψουμε χρήματα για να πληρώσουν ρούχα και προπονητές των παιδιών » είπε και  πρόσθεσε πως το δώρο της κηδείας μπορεί να μεταβιβαστεί σε κάποιο αγαπητό πρόσωπο, δεν έχει ημερομηνία λήξης. Όσο υπάρχει αυτό το γραφείο των τελετών ο λαχνός… το δώρο θα υπάρχει. Δεν θα ζητήσουμε και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης εάν είναι συγγενής  κλπ. Ο κάτοχος του λαχνού μπορεί να κάνει το δώρο ό,τι θέλει», σημείωσε μεταξύ άλλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες