Τσαπαρόπουλος:ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Τσαπαρόπουλος:ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Οι διασπάσεις στην Αριστερά είχαν πάντα ένα δραματικό τόνο και γινόταν με έναν έντονο και θορυβώδη τρόπο, ίσως γιατί αδυνατούσε να συνθέσει διαφορετικές θέσεις και προτάσεις, να κατανοήσει πολλές φορές την ζώσα πραγματικότητα, αλλά προπάντων να εκτιμήσει τις επιπτώσεις που θα είχε μια τέτοια απόφαση στην ίδια την κοινωνία.
 Πάντα οι διασπάσεις στην Αριστερά είχαν ένα πολιτικό και ιδεολογικό περιεχόμενο [ ΚΚΕ, Ενιαίος Συνασπισμός] πάντα συγκρούονταν δύο διαφορετικές αντιλήψεις και λογικές.
Ακόμη και η αποχώρηση το 2015 μιας μεγάλης μερίδας στελεχών [ομάδα Λαφαζάνη] είχε έντονο το πολιτικό και ιδεολογικό στοιχείο και συγκεκριμένα είχε μια διαφορετική αντίληψη στο πως θα έπρεπε να κυβερνηθεί η Χώρα.
Και προς τιμήν τους αποχώρησαν χωρίς να υπολογίσουν κυβερνητικές θέσεις και προνόμια. Άσχετα αν μετέπειτα η ιστορία τους έριξε στα αζήτητα!.
Σήμερα αποχωρεί ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας μια παραδοχή
«ότι η κατάσταση που παγιώθηκε στον Συριζα δεν επιτρέπει να υπερασπιστούμε και ανανεώσουμε το πρόγραμμα μας και το πολιτικό σχέδιο και ότι υπάρχει μια ιδεολογική μετατόπιση από αρχές και αξίες της σύγχρονης Αριστεράς. Ενώ μιλούν για ανεπάρκεια και αντιφατικές τοποθετήσεις της νέας ηγετικής ομάδας που στερούν κάθε αξιοπιστία.»
Ότι πιο ψευδές γιατί μέχρι το επόμενο συνέδριο ισχύουν οι αποφάσεις που ψηφίστηκαν με μεγάλη πλειοψηφία στο 3ο συνέδριο του κόμματος μας και δεν αμφισβητήθηκαν από κανέναν.
Οι σ. που σήμερα αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία και εκτίμηση από τον Ελληνικό λαό, τον προοδευτικό πολίτη, τους ψηφοφόρους μας και η κοινωνία θα τους κρίνει αυστηρά όπως αυτή ξέρει γιατί αυτή την στιγμή έχουν την ιστορική ευθύνη που αδυνατεί το μέτωπο απέναντι στην πολιτική της Κυβέρνησης που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της.
Γιατί από την πρώτη στιγμή δεν αναγνώρισαν το αποτέλεσμα των εκλογών και δεν αποδέχτηκαν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης, ενώ ακόμη και σήμερα διαστρεβλώνουν τις θέσεις του Προέδρου και της πλειοψηφίας των μελών που εδράζονται στις αποφάσεις του συνεδρίου και της πολιτικής απόφασης.
Γιατί δεν παραδίδουν την έδρα τους όπως όφειλαν δεσμευμένοι από το καταστατικό του κόμματος και την υπογραφή τους.
Γιατί τελικά ο κόσμος καταλαβαίνει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε αν ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα των εκλογών.
Ο Τσίπρας αποχωρώντας είπε « ότι φεύγω αν εγώ είμαι το πρόβλημα και τότε καταλάβαμε που βρισκόταν το πρόβλημα»!
Τσαπαρόπουλος Πετρος
Μελος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ημαθία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες