Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλεξάνδρειας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλεξάνδρειας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπεγράφη στο Δημαρχείο σήμερα 28-11-2023, η σύμβαση του έργου «Κατασκευή και αποκατάσταση οδοποιίας και αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Αλεξάνδρειας» μεταξύ του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «ΖΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ», κας Μαρίας Ζαρρή.

Η περιοχή μελέτης εκτέλεσης του έργου αφορά τον Δήμο Αλεξάνδρειας και πιο συγκεκριμένα, στην Δημοτική Κοινότητα Αλεξάνδρειας, τις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αριστοτέλους και στην Δημοτική Κοινότητα Λουτρού, το δρόμο που συνδέει τον οικισμό Λουτρού με την Ε.Ο. Βέροιας-Θεσσαλονίκης, με στόχο την μείωση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και την ασφαλέστερη μεταφορά των πολιτών, την βελτίωση της προσβασιμότητας και της ποιότητας ζωής.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 400.000,00 ευρώ και χρηματοδοτείται ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών-Ελεγχόμενη Στάθμευση – ΑΠΕ- Έσοδα ΑΠΕ – Φωτοβολταϊκά.

 

Μένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και συνεχίζουμε!

 

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες