Δήλωση του Κώστα Σαμανίδη : Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας ! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Δήλωση του Κώστα Σαμανίδη : Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας !

Αγαπητές Συνδημότισσες ,Αγαπητοί Συνδημότες Φίλες και φίλοι!

 Οι αυτοδιοικητικές εκλογές μπορεί να πραγματοποιήθηκαν πριν από ένα μήνα περίπου (8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ )αλλά για κάποιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ,ένας εκ των οποίων και εγώ , ολοκληρώθηκαν σήμερα με την επίσημη ανακήρυξη του νέου δημοτικού συμβουλίου από το Πρωτοδικείο Βέροιας .

 Η εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που αισθάνομαι προκειμένου να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες όλων των συμπολιτών μου που πίστεψαν σε εμένα !

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου ,στην γυναίκα μου την Ελπινίκη και στον γιο μου τον Χρήστο που στάθηκαν δίπλα μου αδιάκοπα και με μεγάλη υπομονή απορροφώντας όλη την ένταση και το άγχος του προεκλογικού μου αγώνα ! 

 Τους γονείς μου ,τα αδέρφια μου ,τους συγγενείς και φίλους που ήταν κοντά μου καθημερινά ! 
 Τους Συνδημότες μου που με στήριξαν με την ψήφο τους ,πιστεύοντας ότι μπορώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους στην τοπική Αυτοδιοίκηση !  

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Βέροιας κο Κωνσταντίνο Βοργιαζιδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμου του Δράση με Γνώση !

 ΜΑΖΙ ενωμένοι με υπευθυνότητα και συλλογικότητα ,με δύναμη και ψυχή προχωράμε αποφασίστηκα ώστε να οδηγήσουμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά ,για εμάς ,για το μέλλον μας ,μα πάνω από όλα για τα παιδιά μας! 

 Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας !


 Με εκτίμηση , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗ. ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες