Βέροια:Επιτέλους μπαίνει μια τάξη από την τροχαία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Βέροια:Επιτέλους μπαίνει μια τάξη από την τροχαία

Επιτέλους στην Βέροια μπαίνει μια τάξη απο την τροχαία με την ασυδοσία κάποιων οδηγών  που παρκάρουν σε όλη την πόλη όπου θέλουν. 
Ο καθένας έκλεινε την Κεντρική οδό με αποτέλεσμα να έχουμε στην κυριολεξία ένα κομφούζιο...
Μπήκαν σε καίρια σημεία (κυρίως γωνίες οδών) νερομπαριέρες με το λογότυπο "POLICE", για διευκόλυνση της κυκλοφορίας .
Ενημερώθηκαν οι επιχειρήσεις courier, ο Εμπορικός Σύλλογος και τα καταστήματα εστίασης, ώστε οι δικυκλιστές courier να μην εισέρχονται στους πεζόδρομους του κέντρου και γενικότερα να προσέχουν την οδηγική τους συμπεριφορά (ταχύτητα, χρήση κινητού, κίνηση σε μονόδρομους, πεζοδρόμια κλπ).  έχει δοθεί από τον Δήμο μία άδεια διέλευσης ανά επιχείριση courier για αυτοκίνητο. Θα επακολουθήσουν αυστηροί έλεγχοι.
Ενημερώθηκε η Ομοσπονδία των επαγγελματιών και βιοτεχνών, ώστε οι επαγγελματίες οδηγοί (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ξυλουργοί κλπ) να μην σταθμεύουν στις θέσεις φορτοεκφόρτωσης, διότι εκεί πραγματοποιούνται ολιγόλεπτες φορτοεκφορτώσεις προϊόντων και όχι στάθμευση των επαγγελματικών οχημάτων με τις ώρες. Επίσης, στις πινακίδες που δεν αναγράφεται ωράριο η απαγόρευση ισχύει όλο το 24ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες