Η Νάουσα απόψε έστειλε το μήνυμα δήμαρχος ο Νίκος Καρανικόλας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Η Νάουσα απόψε έστειλε το μήνυμα δήμαρχος ο Νίκος Καρανικόλας

Ισχυρό μήνυμα νίκης έστειλε η Νάουσα στη συγκέντρωση του Νικόλα Καρανικόλα
Νικόλας Καρανικόλας: Το ποτάμι μας δεν γυρίζει πίσω! Προχωράμε μπροστά μαζί, ενωμένοι για την ανάπτυξη του δήμου μας
• Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό «παρών» στην ομιλία του επικεφαλής του «ΕΝΑ Μαζί» στη Νάουσα, στέλνοντας δυνατό μήνυμα νίκης του Νικόλα Καρανικόλα στις εκλογές της Κυριακής
Σε μια συγκέντρωση πολιτών με πάθος, παλμό και ενθουσιασμό με την συμμετοχή έμπειρων στελεχών της αυτοδιοίκησης από τη Νάουσα και τις Κοινότητες και με δυναμική παρουσία υποστηρικτών κάθε ηλικίας και της νεολαίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13.10.2023) η κεντρική ομιλία του Νικόλα Καρανικόλα στη Νάουσα.
Τον Νικόλα Καρανικόλα προλόγισε ο φοιτητής Οικονομικών Χρήστος Φερλαχίδης, o οποίος μεταξύ άλλων , επεσήμανε ότι «ο σημερινός δήμαρχος ήταν σε όλη τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του πάντα δίπλα στη νεολαία και σε όλους τους δημότες, βάζοντας στο περιθώριο μικροσυμφέροντα και βρίσκοντας λύσεις σε σημαντικά ζητήματα του δήμου μας».
Ο νυν Δήμαρχος Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος – επικεφαλής του «ΕΝΑ Μαζί», ενωτικός και με δυναμισμό, κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει την Κυριακή στην διαδικασία του δεύτερου γύρου των εκλογών και να επιλέξει με την ψήφο του την εντιμότητα και τη σταθερότητα της σημερινής διοίκησης.
«Με την ψήφο σας, με την εμπιστοσύνη σας, σας καλούμε να προχωρήσουμε όλοι ΜΑΖΙ και στην επόμενη θητεία. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Θέλουμε να σας έχουμε δίπλα μας, γιατί έτσι πιστεύουμε ότι ΜΑΖΙ θα καταφέρουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και τις ζωές μας.
Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε για την Ειρηνούπολη, τη Νάουσα, τα Ανθέμια!
Δώστε μου την δύναμη να υπηρετήσω με υπερηφάνεια όλους τους δημότες.
Η Αράπιτσα, το ποτάμι μας, δεν γυρίζει πίσω.
Με εντιμότητα και σταθερότητα, προχωράμε μαζί για την ανάπτυξη του Δήμου Νάουσας» τόνισε ο Νικόλας Καρανικόλας, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που έδωσε δυναμικό «παρών» στην μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΕΝΑ Μαζί» στη Νάουσα.
Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως τόσο ο ίδιος, όσο η διοίκηση και η ομάδα του, προάγουν την ενότητα και την σταθερότητα στην αναπτυξιακή πορεία που έχει ξεκινήσει σε όλο τον δήμο: «Δεν υπάρχουν για εμάς "αυτοί και εμείς»! Ενωμένοι προχωράμε μαζί για να δώσουμε πνοή στον δήμο μας. Για τη νεολαία μας, τα παιδιά μας, τις οικογένειες μας, για όλους τους δημότες από άκρη σε άκρη του δήμου μας. Με ένα πρόγραμμα, εφαρμόσιμο, καινοτόμο και ρεαλιστικό θα συνεχίσουμε το έργο μας για την ανάπτυξη και τη δικαιοσύνη στον τόπο μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Νικόλας Καρανικόλας και μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο, κάθε ηλικίας, που παραβρέθηκε στη δυναμική αυτή προεκλογική συγκέντρωση, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα νίκης, δύο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες