Συντάξεις Νοεμβρίου και εφάπαξ: Σε ποιους αναμένεται να πιστωθούν το απόγευμα στους λογαριασμούς τα χρήματα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Συντάξεις Νοεμβρίου και εφάπαξ: Σε ποιους αναμένεται να πιστωθούν το απόγευμα στους λογαριασμούς τα χρήματα

 


Αύριο, Πέμπτη θα αρχίσει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Νοεμβρίου 2023. Αύριο θα πληρώσουν τις συντάξεις τα Ταμεία μη μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ) αλλά θα δοθούν και οι συντάξεις e-ΕΦΚΑ στους ασφαλισμένους που είναι συνταξιούχοι (μισθωτοί & μη μισθωτοί) από 1/1/2017 και έπειτα (ν. 4387/2016). Τα χρήματα των συντάξεων αναμένεται να πιστωθούν σήμερα το απόγευμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. 

 Σημειώνεται δε πως ο e-ΕΦΚΑ θα καταβάλει για τις 26 Οκτωβρίου το συνολικό ποσό των  1.066.074.960 ευρώ σε 2.336.995 δικαιούχους για πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Νοεμβρίου 2023.

Και την Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων μισθωτών και οι συντάξεις του Δημοσίου. Δηλαδή τα χρήματα των συντάξεων αυτών αναμένεται να πιστωθούν από την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου το απόγευμα στους δικαιούχους

Νέα πληρωμή από τον e-ΕΦΚΑ για εφάπαξ

Ο e-EΦΚΑ θα καταβάλει μέχρι μεθαύριο, Παρασκευή  27 Οκτωβρίου το συνολικό ποσό των 21,7 εκατ. ευρώ σε 1.000 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ. Υπενθυμίζεται δε πως το  εφάπαξ δεν έχει κρατήσεις, καταβάλλεται στο ακέραιο. Ωστόσο παρακράτηση γίνεται όταν υπάρχουν:

α) οφειλές στην εφορία (παρακράτηση μέχρι ποσοστού 50% της παροχής),

β)δανείου στο ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ (ποσό, σύμφωνα με την σχετική σύμβαση χορήγησης του δανείου και

γ) οφειλής εισφορών προς τον e-ΕΦΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες