Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Η κυβέρνηση της ΝΔ απλώνει δίχτυ προστασίας στους πληγέντες από την Θεομηνία κατοίκους της Θεσσαλίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Η κυβέρνηση της ΝΔ απλώνει δίχτυ προστασίας στους πληγέντες από την Θεομηνία κατοίκους της Θεσσαλίας

Ασπίδα προστασίας» στους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας αλλά και στον κόσμο της αγοράς και του επιχειρείν, στις πληγείσες από τη Θεομηνία Daniel περιοχές της Θεσσαλίας, που αδυνατούν πλέον να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, ορθώνει η Κυβέρνηση της ΝΔ, όπως επισήμανε από το Βήμα της Βουλής ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Στην ομιλία του επί της σχετικής Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που κύρωσε σήμερα η Ολομέλεια, ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι διασφαλίζεται η οριζόντια αναστολή της αναγκαστικής εκτέλεσης επί της κινητής και ακίνητης περιουσίας φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς και νομικών οντοτήτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, για το χρονικό διάστημα έως τις 10 Νοεμβρίου 2023.

Αναλυτικότερα, επισήμανε ότι η ΠΝΠ ρυθμίζει την αναστολή της διενέργειας πλειστηριασμών, κατασχέσεων, αποβολών, προσωπικών κρατήσεων, καθώς και κάθε διαδικασίας που διενεργείται μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων πλειστηριασμών. Ενώ οι σχετικές πράξεις που έχουν διενεργηθεί κατά το χρονικό διάστημα από την 6η Σεπτεμβρίου 2023 έως και τη δημοσίευση της παρούσας ΠΝΠ, λογίζονται ως μη γενόμενες και επαναλαμβάνονται μετά την πάροδο της ως άνω προθεσμίας αναστολής.

Επιπροσθέτως, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ίδιο χρονικό διάστημα, αναστέλλονται οι προθεσμίες άσκησης ενδίκων μέσων, βοηθημάτων και αντιρρήσεων που αφορούν σε εκκρεμείς διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης.

Ανέφερε δε ότι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει από την Κυβέρνηση της ΝΔ για τη Θεσσαλία της γόνιμης γης και των ανθρώπων του μόχθου, γίνεται. Με ευαισθησία και με ταχύτητα.

Είναι γεγονός εξάλλου ότι η Κυβέρνηση, προεξάρχοντος του κ. Μητσοτάκη κινήθηκε ταχύτατα και αποτελεσματικά για την διασφάλιση των απαραίτητων οικονομικών πόρων για τη στήριξη της Θεσσαλίας.

Αφενός κλειδώνοντας σε χρόνο – ρεκόρ την Ευρωπαϊκή στήριξη ύψους πολλών δις ευρώ για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πλημμυρικών φαινομένων στη Θεσσαλία από κονδύλια του προηγούμενου και του νέου ΕΣΠΑ καθώς και του Ταμείου Ανάκαμψης,

αφετέρου εισάγοντας μία σειρά εξειδικευμένων μέτρων, που ξεκινούν από τις προκαταβολές της Κρατικής Αρωγής, τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, αλλά και τα πρόσθετα μέτρα στήριξης του ΥπΑΑΤ.

 

Αναλυτικά, η ομιλία του κ. Τσαβδαρίδη στο:

ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΕ ΠΝΠ ΓΙΑ ΑΝΑΤΑΞΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 18 10 2023


ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΕ ΠΝΠ ΓΙΑ ΑΝΑΤΑΞΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 18 10 2023


 ----------------------
ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
1) Ευθυμίου Βαρλάμη 9 (πρώην Τρύφωνος)
   Τ.Κ. 59132 - Βέροια Ημαθίας
    Τηλ. : 2331029035-2331072019
    Fax: 2331072029
2) Βετσοπούλου 80 - Τ.Κ. 59300
    Αλεξάνδρεια Ημαθίας
    Τηλ. : 2333027043
Email: lazarostsavdaridis@yahoo.com

==================================================
Το παρόν μήνυμα περιέχει προσωπικές/απόρρητες πληροφορίες. Αν δεν είστε ο αποδέκτης του μηνύματος ή πληρεξούσιός του, παρακαλούμε ειδοποιείστε τον αποστολέα με ηλεκτρονικό μήνυμα και διαγράψτε το παρόν. Απαγορεύεται αυστηρά κάθε αναπαραγωγή, διανομή, διάχυση ή τροποποίηση του μηνύματος αυτού.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνεται αλληλογραφία από τo Πολιτικό Γραφείο Βουλευτή Ν.Δ. Λάζαρου ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ, παρακαλούμε ενημερώστε μας με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.
Αυτό το e-mail δεν μπορεί να θεωρηθεί ανεπιθύμητη αλληλογραφία εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασία διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. Directiva2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες