Επιτήδειος απέσπασε από 73χρονη πάνω από 6.000 ευρώ – Της έταξε σύνταξη χηρείας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Επιτήδειος απέσπασε από 73χρονη πάνω από 6.000 ευρώ – Της έταξε σύνταξη χηρείαςΜία 73χρονη και η 37χρονη κόρη της στη... 

 
Ρόδο, έπεσαν θύματα επιτήδειου ο οποίος παρίστανε τον τραπεζικό υπάλληλο καταφέρνοντας να τους πάρει πάνω από 6.000 ευρώ. Ο άνδρας έπεισε τις γυναίκες ότι θα έβγαζε για την ηλικιωμένη σύνταξη χηρείας.

Η 73χρονη δέχθηκε την περασμένη Κυριακή κλήση από κινητό τηλέφωνο από έναν άγνωστο ο οποίος συστήθηκε ως υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας και την ενημέρωσε ότι για να λάβει τη σύνταξη του συζύγου της που απεβίωσε, έπρεπε πρώτα να πληρώσει την οφειλή που είχε στην εφορία.

Η γυναίκα πήγε μαζί με την κόρη της στην τράπεζα και μετέφεραν από τον λογαριασμό τους 6.121 ευρώ σε λογαριασμό που της έδωσε ο άγνωστος.

Όμως, ο θρασύτατος απατεώνας τηλεφώνησε και πάλι στην ηλικιωμένη και ισχυρίστηκε ότι υπήρχε και δεύτερη οφειλή στην εφορία και ότι έπρεπε να να καταθέσει άλλα 4.810 ευρώ στον ίδιο λογαριασμό.

Οι δυο γυναίκες το έκαναν, αλλά ο πραγματικός υπάλληλος υποψιάστηκε ότι έπεφταν θύματα απάτης, έκανε έρευνα και διαπίστωσε ότι ο εκλιπών δεν όφειλε χρήματα στο δημόσιο.

Έτσι, ακύρωσε τη μεταφορά του δεύτερου ποσού, όμως το πρώτο είχε ήδη χαθεί και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν για να εντοπίσουν τον δικαιούχο του λογαριασμού στον οποίο κατατέθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες