Χάνει τις 5 από τις 6 περιφέρειες η Νέα Δημοκρατία - «Μάχη» στην Πελοπόννησο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Χάνει τις 5 από τις 6 περιφέρειες η Νέα Δημοκρατία - «Μάχη» στην ΠελοπόννησοΠοιες περιφέρειες χάνει η ΝΔ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ανατροπή σχετικά με την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας σε 5 από τις 6 περιφέρειες δείχνουν τα αποτελέσματα του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στους... 

 
τρεις μεγάλους δήμους μάλιστα, η διαφορά είναι αρκετά σημαντική και φαίνεται ότι δεν μπορεί να αλλάξει, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Ειδικότερα, η ΝΔ στη Β' Κυριακή χάνει τις Περιφέρειες:
Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
Βορείου Αιγαίου
Δυτικής Μακεδονίας
Θεσσαλίας
Ιονίων Νήσων

Πιο αναλυτικά, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Ο Δημήτρης Κουρέτας προηγείται με ποσοστό 55,13%. Ο Κώστας Μουτζούρης προηγείται στη μάχη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης.


Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με 56,06% προειγείται ο Γιώργος Αμανατίδης έναντι 43,94% του Γιώργου Κασαπίδη. Ο Γιάννης Τρεπεκλής προηγείται στη μάχη για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με ποσοστό 66,15%.

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, δεν χάνει την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο Δημήτρης Πτωχός, υποψήφιος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, καταλαμβάνει ποσοστό 52,04%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες