Συνάντηση με Σκυλακάκη είχαν μέλη του συνδυασμού Παλουκίδη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Συνάντηση με Σκυλακάκη είχαν μέλη του συνδυασμού Παλουκίδη


Το Σάββατο 16-9-2023, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας,
Νίκος Ασλάνογλου, με την ιδιότητα του μέλους της Διοίκησης του Ελληνικού οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, στο περίπτερο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν θέματα που σχετίζονται με την ανακύκλωση και το περιβάλλον. Ο Νίκος Ασλάνογλου είναι εκτός από μέλος της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και συμμετέχει στο Δ.Σ. με την ιδιότητα του απλού πολίτη μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες.
Σε άλλη συνάντηση, επίσης το Σάββατο 16-09-2023 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κώστας Παλουκίδης, είχε την ευκαιρία να εκθέσει τις θέσεις του συνδυασμού ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ πάνω σε θέματα ανακύκλωσης και γενικότερα ζητήματα περιβάλλοντος, σε στελέχη του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), ο οποίος ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με πλήρη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και υπάγεται στην εποπτεία και τον έλεγχο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες