Δήμος Νάουσας: Συνεχίζεται η συγκέντρωση βασικών ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Νάουσας: Συνεχίζεται η συγκέντρωση βασικών ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ο Δήμος Νάουσας ενημερώνει ότι η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι ανάγκες για βοήθεια των πληγέντων είναι αυξημένες.
Ήδη το πρώτο φορτίο με τα είδη που συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών του Δήμου Νάουσας μεταφέρθηκε χθες Τρίτη (12.09.2023) στην Φαρκαδόνα με την βοήθεια εθελοντών.
Σύμφωνα με την επικοινωνία που έχει η δημοτική αρχή Νάουσας με τους υπεύθυνους σε περιοχές της Θεσσαλίας υπάρχουν αυξημένες ανάγκες στα ακόλουθα είδη: είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαριότητας, είδη ρουχισμού (ιδίως φόρμες, μπουφάν ανδρικά και γυναικεία), κλινοσκεπάσματα, εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας.
Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών (στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες