Τζωρτζίνα Αθανασίου:Συγχαρητήρια στους εμπνευστές, στους διοργανωτές και σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Τζωρτζίνα Αθανασίου:Συγχαρητήρια στους εμπνευστές, στους διοργανωτές και σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης.

Εξαιρετική η διοργάνωση για άλλη μία χρονιά του Imathia Quality από την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας υπό την καθοδήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαιτζίδη, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ημαθίας και τους Δήμους Η. Π Νάουσας, Βέροιας και Αλεξάνδρειας.
Ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας Apostolos Tzitzikostas εγκαινίασε τις δράσεις προώθησης της γαστρονομίας της περιοχής, αιχμή του δόρατος του γαστρονομικού τουρισμού καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μπίκας και οι Δήμαρχοι Βέροιας κ. Βοργιαζίδης, Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης και Νάουσας κ. Καρανικόλας.
Ο κ. Δημήτρης Μάντσιος μετέτρεψε τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες σε εδέσματα. 

Η Ευξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρούπολης " φέροντας παραδοσιακές φορεσιές περιοχών του Εύξεινου Πόντου και της Νάουσας, σε συνεργασία με τον σύλλογο Αράπιτσα - Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού προσέφερε τις παρασκευές.  

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές, στους διοργανωτές και σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες