Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Ανοιχτή και για βαρέα οχήματα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Ανοιχτή και για βαρέα οχήματα στα μέσα της επόμενης εβδομάδαςΣτα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ίσως και νωρίτερα, θα αποδοθεί στην κυκλοφορία στο σύνολό της η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης και για τα βαρέα οχήματα, όπως είπε...  

 
ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος κατά την ενημέρωση για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα. Διευκρίνισε δε και ποια διόδια παραμένουν ελεύθερα.

Ο ίδιος σημείωσε πως συνεχίζονται να διατηρούνται ορισμένα προγράμματα στα διόδια των οδών της Ελλάδας μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για να μην επιβαρυνθεί το κόστος των μεταφορών.

Συγκεκριμένα, είπε πως δεν θα πληρώνουν διόδια τα οχήματα πάνω από 3,5 τόνους στην Ιονία Οδό, στη γέφυρα του Ρίου και στην Εγνατία Οδό, από τη σύνδεσή με την Ιονία Οδό μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, θα συνεχίσουν να είναι ελεύθερα τα διόδια στον Ε65 και στον αυτοκινητόδρομο του Αιγαίου.

Σε ό,τι αφορά τον σιδηρόδρομο, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα θα είναι πλήρως διακεκομμένη η επικοινωνία της Αθήνας με τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες