Ποιοι έμειναν εντός και ποιοι εκτός στο δήμο Αλεξάνδρειας για τις εκλογές - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιοι έμειναν εντός και ποιοι εκτός στο δήμο Αλεξάνδρειας για τις εκλογές

Σήμερα ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο Βέροιας οι συνδυασμοί που δικαιούνται να μετάσχουν στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη. Δύο εξ αυτών, ο συνδυασμός "Μαζί Αλλάζουμε" με επικεφαλής την κα. Θεοδώρα Κουρκουτά και ο συνδυασμός "Ανατροπή", με επικεφαλής τον κ. Ευθύμιο Σιδηρόπουλο, έμειναν εκτός "μάχης".

Το γεγονός αυτό, όσο και αν ακούγεται παράδοξο, δεν μας ευχαρίστησε και αυτό διότι ο Δήμος μας θα στερηθεί μια σειρά ικανών στελεχών, που είχαν άποψη και θα μπορούσαν να συνεισφέρουν με την εμπειρία τους, από την όποια θέση,  στην καλή πορεία του τόπου μας, καθώς και στελεχών με την ορμή της νιότης, που αμφισβητούσαν τα πάντα. Ας είναι, όλα χρειάζονται...

Προφανώς μέχρι σήμερα ήμασταν "αντίπαλοι" σε μια λογική ευγενούς άμιλλας. Όμως από σήμερα και έπειτα, χρειαζόμαστε την στήριξή τους για το καλό του τόπου, δεδομένου ότι αυτή ήταν και η βούλησή τους, παρά τα πυρά της "μάχης", δίκαια ή άδικα.

Σε ότι μας αφορά ως "Ώρα Ευθύνης", προσδοκούμε συμπόρευση με όποιον τρόπο κρίνουν πρόσφορο. Και σε ότι αφορά τον αγώνα μας, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη προσήλωση στην ενημέρωση των πολιτών για το σχέδιό μας της επόμενης πενταετίας.

Για τον συνδυασμό "Ώρα Ευθύνης"

Ο επικεφαλής
Παναγιώτης Γκυρίνης, Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες