Σαν σήμερα το 2009 ο ΓΑΠ μας είπε «λεφτά υπάρχουν» και μετά μας έβαλε στα Μνημόνια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Σαν σήμερα το 2009 ο ΓΑΠ μας είπε «λεφτά υπάρχουν» και μετά μας έβαλε στα Μνημόνια


10 Σεπτεμβρίου 2009, η αποφράς ημέρα που ο αλήστου μνήμης Γιώργος (Γιωργάκης) Παπανδρέου, ο ποδηλάτης, ξεστόμισε σε προεκλογική του ομιλία την φράση «λεφτά υπάρχουν» για να κερδίσει τις εκλογές από τον Κώστα Καραμανλή, που έχει και αυτός τις ευθύνες του για την οικονομική κρίση.    
 
Εξήγησε... 

 
ότι θα έβρισκε τα χρήματα, κυρίως, από όσους φοροδιαφεύγουν. Τις εκλογές τις κέρδισε, χρήματα όμως δεν βρέθηκαν, ούτε και κανείς φοροφυγάς σταμάτησε την δραστηριότητά του, όπως επίσης καμία σπατάλη του Δημοσίου δεν περικόπηκε. 
 
Αντιθέτως από το ακριτικό Καστελόριζο, πανηγυρικά, έφερε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην χώρα μας και έκανε την αρχή για το δεκαετές Μνημόνιο που εκτός από την οικονομία καταρράκωσε και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. 
 
Ήταν το αποτέλεσμα της αδύνατης μνήμης ενός λαού ο οποίος δεν μπόρεσε να κατανοήσει ότι το κακό είχε ξεκινήσει από την διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τα ρουσφέτια, τις στρατιές προσλήψεων και την διασπάθιση των πακέτων χρηματοδότησης.
 
elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες