Τι ισχύει με το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου - Έρχονται ανακοινώσεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Τι ισχύει με το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου - Έρχονται ανακοινώσεις«Παρενέργειες» ως προς την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των σχολείων αναμένεται να επιφέρουν οι πλημμύρες και οι ασύλληπτες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel σε πολλές περιοχές της χώρας.

Αν και... 

 
ο αγιασμός θα γίνει κανονικά στα περισσότερα σχολεία, ακριβώς όπως είναι προγραμματισμένο, στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες, οι πρώτες σκέψεις του υπουργείου είναι η αναβολή για μια εβδομάδα στο άνοιγμα των σχολείων.

Μάλιστα, του λόγου το ακριβές επιβεβαίωσε το πρωί της Παρασκευής (8/9) η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, αφήνοντας ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», η κ. Μακρή ανέφερε ότι σε τηλεδιάσκεψη που προγραμματίστηκε για σήμερα με τους διευθυντές, η δική τους εισήγηση όπως και των δημάρχων είναι να αναβληθεί για μια εβδομάδα ο αγιασμός».

Σύμφωνα με την ίδια, «το πιθανότερο είναι ότι εκεί θα καταλήξουμε αλλά μην το παίρνετε ως απόφαση».

«Αν αποφασιστεί τελικώς η αναβολή του αγιασμού της έναρξης της σχολικής χρονιάς θα είναι για τις περιοχές για τις οποίες υπάρχει θέμα», διευκρίνισε η υφυπουργός Παιδείας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι όποιες αποφάσεις για τα σχολεία θα ανακοινωθούν σήμερα, όπως είπε η κ. Μακρή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες