ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ:Δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρών σε κάθε προσπάθεια που θα αφορά την πρόοδο και ανάπτυξη του Νομού μας. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ:Δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρών σε κάθε προσπάθεια που θα αφορά την πρόοδο και ανάπτυξη του Νομού μας.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Με Ιδιαίτερη Τιμή αποφάσισα να συμμετέχω, μετά την ευγενική και τιμητική πρόσκληση του Άξιου Περιφερειάρχη μας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, στον Συνδυασμό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ως Περιφερειακός Σύμβουλος με την πεποίθηση ότι συστρατεύομαι σε μια ομάδα σπουδαίων και άξιων Πολιτών που μπορούν - όπως απέδειξαν τα τελευταία Χρόνια- όχι μόνο να υλοποιούν όσα εξαγγέλουν αλλά και να αφουγκράζονται την κοινωνία με τα προβλήματα της.
Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια της παρουσίας μου ως πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ν. Ημαθίας όπου με τοποθέτησαν ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού μας κ. Κώστα Καλαιτζίδη και της πρώτης μου θητείας ως Περιφερειακός Σύμβουλος, δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρών σε κάθε προσπάθεια που θα αφορά την πρόοδο και ανάπτυξη του Νομού μας.
Τα κύρια ζητήματα που θα προσπαθήσω να υλοποιηθούν αφορούν:
Την Αγροτική Ανάπτυξη και την στήριξη των Αγροτών, τα θέματα Υγείας και την εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων μας, την Πολιτιστική Ανάπτυξη με την στήριξη των Φορέων της, τα Κοινωνικά Θέματα που απασχολούν τους κατοίκους και ιδιαίτερα τους Νέους, την Τουριστική Ανάπτυξη με έμφαση στον Θρησκευτικό και Αρχαιολογικό τουρισμό.
Μέσα στο προσεχές διάστημα θα δοθεί η δυνατότητα να παρουσιαστεί το πρόγραμμα δράσης του Συνδυασμού μας.
Σας Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες