Στη φυλακή θα οδηγούνται ακόμη και όσοι προκαλούν πυρκαγιές από αμέλεια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Στη φυλακή θα οδηγούνται ακόμη και όσοι προκαλούν πυρκαγιές από αμέλειαΣτη φυλακή θα οδηγούνται ακόμη και όσοι προκαλούν πυρκαγιές από αμέλεια ενώ και τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται θα είναι «τσουχτερά».

 

της Άννας Κανδύλη

Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη και τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι είχαν σήμερα συνάντηση εργασίας με αντικείμενο τη λήψη σειράς μέτρων νομοθετικών και διοικητικών, οι παραβάτες θα εκτίουν τουλάχιστον ένα μέρος της επιβαλλόμενης ποινής.

Όπως είπε ο κ. Φλωρίδης στο πλαίσιο της αναθεώρησης διατάξεων του Ποινικού Κώδικα «θα επιδιώξουμε να υποχωρήσει το αίσθημα ατιμωρησίας. Οι ποινές θα εκτίονται. Όποιος σκέφτεται μετά τις αλλαγές να παρανομήσει θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά».

Ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται θα είναι υπερπολλαπλάσια ανάλογα με αυτά που επιβάλλονται για την κακοποίηση των ζώων και μπορεί να φθάνουν μέχρι και τις 30.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες