Τρόποι για να απαλλαγείτε από τις σφήκες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Τρόποι για να απαλλαγείτε από τις σφήκεςΥπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορεί να καταπολεμηθεί η σφήκα. Οι μηχανικοί τρόποι απαιτούν κάποιο είδος δύναμης για τη αντιμετώπιση τους. Με απλά λόγια είναι η καταστροφή της φωλιάς και του σμήνους μηχανικά από εμάς.

Οι... 


 

σφήκες αν και δεν είναι επιθετικά έντομα, είναι ιδιαίτερα απειλητικές όταν βρίσκονται σε απειλή. Αν οι σφήκες νιώσουν απειλή κοντά στη φωλιά τους, αυξάνουν κατά πολύ τις κινήσεις των φτερών τους, βγάζοντας έτσι ένα ιδιαίτερο ήχο που προειδοποιεί τις υπόλοιπες να αμυνθούν.

Οι χημικοί τρόποι είναι σχετικά απλοί. Ουσιαστικά ραντίζετε τη φωλιά με δηλητήριο. Υπάρχουν δεκάδες σκευάσματα που καταπολεμούν χημικά τις σφήκες. Τα πιο απλά τα πωλούν και τα σούπερ μάρκετ.

Ο τελευταίος και πιο απλός τρόπος είναι να φτιάξετε παγίδες μα δολώματα. Με τη μέθοδο αυτή δεν θα εξαλείψετε τις σφήκες, αλλά σίγουρα θα μειώσετε εξαιρετικά τον πληθυσμό τους. Στη αγορά υπάρχουν ειδικές έτοιμες παγίδες για έντομα που μπορείτε να αγοράσετε, αλλά μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και μόνοι σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες