Δήμος Βέροιας:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Δήμος Βέροιας:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καλούνται τα ευάλωτα άτομα η ομάδες μέχρι 31-8-2023, που διαβιούν σε δομημένες περιοχές (οικισμοί πολεοδομικά τμήματα πόλεων κλπ.), των οποίων οι κατοικίες συνορεύουν ή έχουν μεγάλη εγγύτητα με δάση ή δασικές εκτάσεις, να στείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση tmimaperivallontos@veria.gr ή να σπεύσουν στα γραφεία της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας του Δ. Βέροιας ( Μητροπόλεως 55, 4ος όροφος ) ή στα γραφεία της Πρόνοιας του Δ, Βέροιας ( Σταδίου 55), για να δηλώσουν :
Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο, δ/νση κατοικίας, κατηγορία αναπηρίας (κώφωση, τύφλωση, κλπ),τα στοιχεία επικοινωνίας των προσωπικών βοηθών ή των άμεσα συγγενικών τους προσώπων, το μεταφορικό μέσο, που θα απαιτηθεί σε περίπτωση μετακίνησης τους (π.χ. μετακίνηση με επιβατικό αυτοκίνητο, ασθενοφόρο κλπ), καθώς και αν απαιτείται, στα σημεία προορισμού τους, κατά την παραμονή τους εκεί η κατάλληλη υποστήριξη (π.χ. ιατρική φροντίδα), εφόσον επιθυμούν την έγκαιρη ενημέρωση και ειδοποίηση τους από τις δημοτικές αρχές σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών στην περιοχή που διαβιούν.
Τέλος για την τήρηση του ανωτέρω μητρώου νοείται ότι, τα ενδιαφερόμενα άτομα θα πρέπει να παρέχουν τη συγκατάθεσή τους εγγράφως ως προς τα παρεχόμενα στοιχεία τα οποία για λόγους προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων σε καμία περίπτωση δεν δημοσιεύονται.
ΜΕΔ
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ- ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ –ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ –ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες