Γ. Σοφιανίδης: Παραμένω ενεργός με Αξιοπρέπεια αλλά και έτοιμος με Θέληση για προσφορά στον τόπο που ζούμε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Γ. Σοφιανίδης: Παραμένω ενεργός με Αξιοπρέπεια αλλά και έτοιμος με Θέληση για προσφορά στον τόπο που ζούμε

Καλησπέρα σε όλους 
Πριν από μια εβδομάδα περίπου ανακοίνωσα την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Μιχάλη Χαλκίδη που τελικά απεσύρθη.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το τι συνέβη αφού υπάρχει ανακοίνωση από τον επικεφαλής.
Θα πω ξανά πως έχω όραμα και στόχο και πολύ περισσότερο ΑΓΑΠΗ για τον τόπο μου!!!
Αγαπητοί φίλοι η μη κάθοδος του συνδυασμού που είχαμε συγκροτήσει αφήνει τεράστιο κενό με αποτέλεσμα να δίνεται λευκή επιταγή στην σημερινή διοίκηση του Δήμου η οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την σημερινή κατάντια της Πόλης και των χωριών του Δήμου μας.
Δεν βλέπω δυστυχώς κάτι να μπορεί να αλλάξει από τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια κινούνται στην μετριότητα.
Οι χαρακτηρισμοί μου δεν έχουν να κάνουν με τις προσωπικότητες τους τις οποίες σέβομαι αλλά με το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Έτσι το κρίνω κι αυτό ακούω κάθε μέρα από τους συνδημότες μου.
Για να μην σας κουράζω,ήθελα να ξέρετε πως ο σεβασμός και η συμπαράσταση που εισέπραξα όλο αυτό το διάστημα μου δημιουργεί μια ευθύνη ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!
Κι αυτός είναι ο λόγος που ταυτόχρονα με την αναμονή των εξελίξεων, παραμένω ενεργός με Αξιοπρέπεια αλλά και έτοιμος με Θέληση για προσφορά στον τόπο που ζούμε, στον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Πιστεύω πως το οφείλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες