Στη συνοριακή διέλευση Ελλάδας – Σκοπίων, έκρυψε την κόρη της στο πορτμπαγκάζ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Στη συνοριακή διέλευση Ελλάδας – Σκοπίων, έκρυψε την κόρη της στο πορτμπαγκάζΥπήκοος της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής συνελήφθη στο συνοριακό πέρασμα της Φλώρινας, Νίκη- Μετζιτλίγια, στην προσπάθειά της να μεταφέρει την 23χρονη κόρη της κρυφά στα Σκόπια.

Όπως αναφέρει... 


 

η ανακοίνωση της τελωνειακής αστυνομίας της Μετζιτλίγια, «τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στην είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας στο συνοριακό πέρασμα με την Ελλάδα Νίκη- Medjitlija, μία υπήκοος Νοτίου Αφρικής με τα αρχικά CLR (57 ετών) εγγεγραμμένη ως οδηγός νοικιασμένου αυτοκινήτου, όταν ρωτήθηκε από τον τελωνειακό αν είχε κάτι να δηλώσει για τελωνειακό έλεγχο απάντησε ότι δεν έχει.

Ο τελωνειακός κάτι υποπτεύθηκε από τον τρόπο της απάντησή της και αποφάσισε να πραγματοποιήσει φυσικό έλεγχο του οχήματος.

Στο χώρο των αποσκευών, αντίκρυσε με έκπληξη μια νέα γυναίκα, την 23χρονη CDJ που όπως διαπιστώθηκε ήταν υπήκοος της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής και θυγατέρα της οδηγού του οχήματος, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας των συνόρων. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Μετζιτλίγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες