Άλλες 5 καρατομήσεις στην αστυνομία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Άλλες 5 καρατομήσεις στην αστυνομίαΚαι νέες «καρατομήσεις» στην ελληνική αστυνομία για το φιάσκο της Νέας Φιλαδέλφειας, με την «εισβολή» των Κροατών χούλιγκαν στη χώρα και την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι οπαδοί... 

 
της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και οι Έλληνες συνεργοί τους τραυμάτισαν θανάσιμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, για την ανεμπόδιστη είσοδο των χούλιγκαν από την Κροατία μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, καρατομούνται από τις θέσεις τους πέντε Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί (δύο Ταξίαρχοι και τρεις Αστυνομικοί Διευθυντές) και μετακινούνται έως ότου ληφθεί οριστική απόφαση από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι δύο Ταξίαρχοι (Δ.Δ. και Β.Κ.), βοηθοί Αττικάρχη, είχαν βάρδια το απόγευμα και το μοιραίο βράδυ. Όσον αφορά στους τρεις Αστυνομικούς Διευθυντές, οι δύο υπηρετούν στην Ασφάλεια Αττικής και -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr- καθυστέρησαν να στείλουν το σήμα ότι οι χούλιγκαν ήταν καθ’ οδόν, ενώ ο τρίτος υπηρετεί στην Κόρινθο και φέρεται να μην ενημέρωσε για το τι συμβαίνει.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Αυγούστου, μία ημέρα μετά τη στυγερή δολοφονία του Μιχάλη, είχαν «καρατομηθεί» επτά αξιωματικοί της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ το Σάββατο, 26 Αυγούστου:

Μετακίνηση Ανώτατων και Ανώτερων Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανακοινώνεται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι -κατ’ εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 100/2003 και ενώ διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση (η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και τα συμπεράσματά της θα ανακοινωθούν, μετά την περάτωσή της, το προσεχές χρονικό διάστημα) για την πλήρη και σε βάθος διερεύνηση περιστατικού συμπλοκής μεταξύ οπαδών, το οποίο έλαβε χώρα τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου και τον τραυματισμό άλλων- εντοπίστηκαν ευθύνες στην πορεία της διερεύνησης της υπόθεσης και ως εκ τούτου μετακινούνται -σε συνέχεια των άλλων επτά μετακινήσεων που έγιναν στις 8 Αυγούστου 2023- πέντε Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας (δύο Ταξίαρχοι και τρεις Αστυνομικοί Διευθυντές), μέχρι τη λήψη της οριστικής απόφασης από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες