Με 270 υποψηφίους ο Παναγιώτης Γκυρίνης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Με 270 υποψηφίους ο Παναγιώτης Γκυρίνης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Την οριστική δήλωση του συνδυασμού του «Ώρα Ευθύνης» υπέβαλε στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης.
Στο ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης συμπεριλαμβάνονται, 270 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι ενώ σημειώνεται ότι η «Ώρα Ευθύνης» θα έχει παρουσία και στις 25 τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Με αφορμή την υποβολή του ψηφοδελτίου ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας δήλωσε:
«Με μεγάλη χαρά υπέβαλα σήμερα, ως επικεφαλής του συνδυασμού μας, την οριστική δήλωση στην πύλη του ΥΠΕΣ.
Στο ψηφοδέλτιό μας συμμετέχουν, πλέον εμού, 270 συμπολίτες μας, που εκπροσωπούν κάθε γωνιά του Δήμου μας. 270 συνδημότες μας κάθε ηλικίας, διαφόρων πολιτικών ή κοινωνικών καταβολών, με κοινωνική προσφορά και συμμετοχή στα κοινά.
Ο αριθμός των υποψηφίων που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι συνδημότες μας στο συνδυασμό «Ώρα Ευθύνης» και δείχνει το δρόμο της νίκης για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες