Όπου φύγει-φύγει οι αδειούχοι... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Όπου φύγει-φύγει οι αδειούχοι...

Εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ οι αδειούχοι. Οι διακοπές του Αυγούστου ξεκινούν και επίσημα και η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη από νωρίς το πρωί της Κυριακής (30/7) στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και στα διόδια.

Τα πλοία αναχωρούν από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με πληρότητες που αγγίζουν το 100% ενώ παρόμοια είναι και η εικόνα στο σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό με τα λεωφορεία να φεύγουν γεμάτα...


Από την Παρασκευή (28/7) έως και σήμερα Κυριακή (30/7) εκτιμάται πως από το λιμάνι του Πειραιά θα φύγουν περίπου 73.000 ταξιδιώτες με πιο δημοφιλείς προορισμούς την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.


Κυριότεροι προορισμοί των εκδρομέων είναι η Τήνος και η Πάρος, με την πληρότητα σε αυτά τα δύο νησιών των Κυκλάδων να φτάνει το 100%.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Κυριακής (30/7) η ΕΡΤ, σήμερα, αναμένεται να αναχωρήσουν 23 δρομολόγια με περίπου 21.700 επιβάτες, ενώ χθες ταξίδεψαν για Κυκλάδες, Ανατολικό Αιγαίο και Κρήτη, άλλα 24 πλοία με 29.000 επιβάτες.


Παράλληλα η κίνηση στους δύο μεγάλους αυτοκινητοδρόμους κορυφώνεται. Ειδικότερα το Σάββατο από το πρωί έως το μεσημέρι σχηματίστηκαν ουρές στα διόδια Ελευσίνας ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση εξομαλύνθηκε.


«Ανεβαίνει» τον Αύγουστο ο τουρισμός

Στα καλύτερά της βρίσκεται η χώρα μας τον Αύγουστο όσον αφορά τον τουρισμό. Τον πλέον παραγωγικό μήνα της σεζόν οι κρατήσεις και τα έσοδα αυξάνονται.

Με πληρότητα που ξεπερνά το 90% και να «αγγίζει» ακόμη και το 100% οι νησιωτικοί προορισμοί πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια τουριστική σκακιέρα και εφέτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες