Τάσος Μπαρτζώκας: έρχονται επιπλέον προσλήψεις στο Δήμο Βέροιας για την πυροπροστασία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: έρχονται επιπλέον προσλήψεις στο Δήμο Βέροιας για την πυροπροστασία

Με τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίζεται σήμερα από τη Βουλή, δίνεται η δυνατότητα στους Δήμους και στις Περιφέρειες να προσθέσουν προσωπικό στο δυναμικό τους για την ενίσχυση του τομέα πυροπροστασίας.
 Για το θέμα αυτό, ο Τάσος Μπαρτζώκας είχε καταθέσει πριν από λίγες ημέρες κοινοβουλευτική αναφορά προς τους αρμόδιους Υπουργούς, Εσωτερικών και Οικονομικών, ενημερώνοντάς τους για το πρόβλημα που είχε ανακύψει και την ανάγκη να εξευρεθεί άμεσα λύση.
 Ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέδειξε τον επείγοντα χαρακτήρα που είχε το αίτημα του Δήμου Βέροιας, στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα η Υπουργός Εσωτερικών, κα Νίκη Κεραμέως.
Ο Βουλευτής παραμένει απόλυτα αφοσιωμένος στις ανάγκες των πολιτών της Ημαθίας, και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα πυρασφάλειας, με δεδομένη μάλιστα τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει σχεδόν όλη η Επικράτεια κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες