Εκτός Βουλής ο Δημήτρης Βενιέρης - Ο Μητσοτάκης κράτησε την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Εκτός Βουλής ο Δημήτρης Βενιέρης - Ο Μητσοτάκης κράτησε την έδρα της Α' ΘεσσαλονίκηςΕκτός της νέας Βουλής βρέθηκε ο Δημήτρης Βενιέρης, υποψήφιος με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, μετά την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατήσει την έδρα της Α' Θεσσαλλονίκης.

 

«Με την επιλογή του ΠΘ να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται ένας κύκλος εμπειριών για μένα, 13.200 άνθρωποι με τιμήσατε και σας είμαι ευγνώμων» επισήμανε σε ανάρτησή του στο facebook και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την πρότασή του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

«Ευχαριστώ τον ΠΘ για τη τιμητική πρότασή του. Ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε στο γραφείο, για να μου δηλώσετε τη συμπάθεια και στήριξη σας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το σύνθημα μου -στις 21 Μαΐου δεν αρχίζουμε, συνεχίζουμε" περιέκλειε όλα όσα είχα στο μυαλό μου. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε όσα θεωρούμε σωστά και θα είμαστε απέναντι σε όσα πρέπει» ήταν το μήνυμά του.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης ευχαρίστησε επίσης τους συνεργάτες και τη σύζυγό του και ανακοίνωσε πως επιστρέφει στις εκπομπές του στον Status FM 107,7.


Venieris Dimitris - Δημήτρης Βενιέρης

Με την επιλογή του ΠΘ να κρατησει την έδρα της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται ενας κύκλος εμπειριών για μένα,
που ουδέποτε θελησα να αποστω από τις "κόκκινες γραμμές μου", ακομη κι οταν ήμουν πεπεισμένος πως για να πετύχω κάποιους στόχους, θα έπρεπε να τις προσπεράσω.
Με συνεπή, έντιμο, λιτο και σύγχρονο τροπο βρεθηκα δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζετε ολα αυτά τα χρόνια τη δουλειά μου.

13200 άνθρωποι με τιμήσατε και σας είμαι ευγνώμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες