ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσαν οι υποψηφιότητες Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου και Παππά στην κούρσα της διαδοχής - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσαν οι υποψηφιότητες Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου και Παππά στην κούρσα της διαδοχήςΣτην τελική ευθεία για την ανάδειξη νέου προέδρου, δυο εβδομάδες μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση Τσίπρα, μπαίνουν οι διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Δύο εβδομάδες μετά... 

 
την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, την σκυτάλη της διαδοχής διεκδικεί η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία θα ανακοινώσει σήμερα, Τετάρτη, την υποψηφιότητά της στο Ωδείο Αθηνών στις 12:30.

Την Παρασκευή θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στην κούρσα διαδοχής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος δέχτηκε πιέσεις από την «Ομπρέλα» για να θέσει υποψηφιότητα, ενώ το Σάββατο θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του ο Νίκος Παππάς στην Κεντρική Επιτροπή.

Παράλληλα, οι 300 της ΚΕ το Σάββατο και την Κυριακή καλούνται να εγκρίνουν τον οδικό χάρτη που εισηγήθηκε η Πολιτική Γραμματεία και με τον οποίο φαίνεται ότι συντάσσονται και οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας Αχτσιόγλου για διαρκές Συνέδριο στις 25 Αυγούστου και εκλογή προέδρου 3 και 10 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες