Τάσος Μπαρτζώκας στον FLASH RADIO 99,4: «Είναι μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών. Και θα το πράξουμε!». - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας στον FLASH RADIO 99,4: «Είναι μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών. Και θα το πράξουμε!».

Στη σημερινή παρέμβαση του στον FLASH RADIO 99,4 και τον Λάζαρο Θεοδωρακίδη, ο Τάσος Μπαρτζώκας  αναφέρθηκε στην μεγάλη κοινωνική αποδοχή των πολιτών προς την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία ήταν αποτέλεσμα της συνέπειας λόγων και πράξεων. Η ευρεία πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί πρωτίστως  μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθεί η νέα κυβέρνηση στις προσδοκίες των πολιτών. Και θα το πράξει.

 Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βουλευτής, όλα όσα εξήγγειλε η κυβέρνηση το 2019 υλοποιήθηκαν, γεγονός το οποίο αναγνώρισαν οι πολίτες και για αυτό το λόγο εμπιστεύτηκαν ξανά την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό είναι το στοίχημα και ο στόχος και για την επόμενη τετραετία. Όλα όσα έχουν εξαγγελθεί από την Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έχουν ενταχθεί στο κυβερνητικό  πρόγραμμα, να μπουν άμεσα  στις ράγες της υλοποίησης, και να πάμε και ακόμα πάρα πέρα. 

 Η αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Νέας Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι είναι ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά και συνδυαστικά, μέσα από μία σειρά περισσότερων μέτρων και πολιτικών που έχουν  ήδη εξαγγελθεί, όπως ενδεικτικά η ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών και άρα η αύξηση της αγοραστικής τους δύναμης, η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και άλλων κοινωνικών παροχών, που θα μειώσουν τις δαπάνες περίθαλψης και διαβίωσης.  

 Με πολύ θετικό πρόσημο σχολίασε ο Τάσος Μπαρτζώκας τη δημιουργία Υπουργείου Οικογένειας, γεγονός το οποίο συμβαδίζει με τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για στήριξη της οικογένειας και μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, και θα συμβάλλει σημαντικά με τη σειρά του στην αντιμετώπιση του σοβαρού δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα. 
       
 Προς απολύτως θετική κατεύθυνση είναι και η μεταφορά των αρμοδιοτήτων αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας, σημειώνοντας πως ήταν αναγκαιότητα, καθώς είναι γενική διαπίστωση ότι λείπει ο αθλητισμός από τα σχολεία μας και γενικά από τους νέους μας και οφείλουμε να τον ενισχύσουμε σημαντικά, κάτι που πρέπει να γίνει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. 

Ο σύνδεσμος για την τοποθέτηση του υποψήφιου Βουλευτή:  https://www.youtube.com/watch?v=dqTelWka-5Y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες