Τάσος Μπαρτζώκας: «Συνεχίζουμε με συνέπεια, ειλικρίνεια και όραμα... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: «Συνεχίζουμε με συνέπεια, ειλικρίνεια και όραμα...

 «Συνεχίζουμε με συνέπεια, ειλικρίνεια και όραμα για την Ελλάδα που αξίζουμε! Στις 25 Ιουνίου επαναλαμβάνουμε την ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».    

     Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την περιοδεία του σε όλο τον Νομό ο υποψήφιος βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Ροδοχώρι, τα Πολλά Νερά, τη Μαρίνα, το Γιαννακοχώρι, τον Κοπανό απ’ όπου μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης του εισοδήματος και τη δίκαιη φορολόγηση των πολιτών μέσα στην επόμενη τετραετία, όπως έχει ήδη δεσμευτεί η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

     Όπως δήλωσε ο Τάσος Μπαρτζώκας: «Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν θέσει ως έναν από τους βασικούς στόχους της νέας διακυβέρνησης την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Έχουμε δεσμευτεί ότι μέχρι το τέλος της επόμενης τετραετίας θα αυξηθεί ο μέσος μισθός πάνω από 25% και θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ. Αυτό θα επιτευχθεί παράλληλα με την σταδιακή μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και του μη μισθολογικού κόστους. 

      Aπό την αρχή του επόμενου έτους, θα έχουμε νέα αύξηση στις συντάξεις ύψους 3,4% και επιτάχυνση στην απονομή των συντάξεων και του εφάπαξ. Επίσης μέσα στους στόχους μας είναι η αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και η αναμόρφωση του μισθολογίου τους. Παράλληλα, στην ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών θα συμβάλλει η αύξηση του αφορολόγητου από τις αρχές του 2024 κατά 1.000 ευρώ για τις οικογένειες με παιδιά και η μείωση των τεκμηρίων διαβίωσης.  

   Συνεχίζουμε με συνέπεια, ειλικρίνεια και όραμα για την Ελλάδα που αξίζουμε! Μια Ελλάδα ευημερούσα, με καλύτερους μισθούς, λιγότερες ανισότητες, δίπλα σε κάθε πολίτη, ιδίως τον πιο αδύναμο. Στις 25 Ιουνίου επαναλαμβάνουμε την ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες