Αυτοπυροβολήθηκε στον ύπνο του επειδή έβλεπε όνειρο πως τον έκλεβαν - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Αυτοπυροβολήθηκε στον ύπνο του επειδή έβλεπε όνειρο πως τον έκλεβαν
Ο 62χρονος κατηγορείται πλέον για παράνομη οπλοκατοχή και... οπλοχρησία!
 
Ένας άνδρας από... 

 
το Ιλινόις των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργήματος για όπλα, αφού αυτοπυροβολήθηκε στον ύπνο του ενώ ονειρευόταν διάρρηξη στο σπίτι του.

Ο Mark Dicara, 62 ετών, πίστεψε λανθασμένα ότι ένας διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι του αφού αποκοιμήθηκε το βράδυ της 10ης Απριλίου. Ενώ ονειρευόταν πάλευε με τον διαρρήκτη, άρπαξε το περίστροφό του και πυροβόλησε στο σκοτάδι. Μόνο που είχε πετύχει το πόδι του!

Ο Dicara μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς σύμφωνα με τις Αρχές, εντοπίστηκε να χάνει «σημαντική ποσότητα αίματος» ωστόσο λίγο αργότερα ανακάλυψαν πως δεν είχε άδεια οπλοκατοχής, όπως αναφέρει η Dailymail.com.Μάλιστα, η έρευνα έδειξε πως όταν ο Dicara πυροβόλησε, η σφαίρα πέρασε από το πόδι του πριν πέσει στο κρεβάτι του. Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε από το απίστευτο περιστατικό ενώ και οι αρχές διαπίστωσαν γρήγορα ότι δεν είχε συμβεί ποτέ εισβολή στο σπίτι.

Κάπως έτσι, ο Dicara βρίσκεται αντιμέτωπος με παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο 62χρονος είχε στο παρελθόν άδεια για κατοχή του όπλου, η οποία ωστόσο ανακλήθηκε, άγνωστο γιατί.

Η Dicara έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 29 Ιουνίου μετά την καταβολή εγγύησης 150.000 δολαρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες