Όλο το κλιμάκιο της ΝΔ στην Ημαθία είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ανθρώπους της αγοράς - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Όλο το κλιμάκιο της ΝΔ στην Ημαθία είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ανθρώπους της αγοράς

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην υπουργό και υποψήφιο βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον πρώην υπουργό και υποψήφιο βουλευτή Κιλκίς κ. Γιώργο Γεωργαντά πραγματοποίησε επίσκεψη στο νομό Ημαθίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο κ.Γεωργαντάς συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Σταύρο Γιανναβαρτζή και μέλη της, βρέθηκαν στις πόλεις της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας, όπου πραγματοποίησαν επισκέψεις σε καταστήματα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ανθρώπους της αγοράς, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν με εκπροσώπους φορέων, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, και ψηφοφόρους συζητώντας για θέματα που αφορούν στην περιοχή αλλά και στο κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση στη Βέροια, με τη συμμετοχή στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολυχώρου «Ελιά» όπου τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, χαιρέτισαν στην εκδήλωση οι έξι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Ημαθία, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Στέλλα Αραμπατζή, Λίνα Τουπεκτσή και Γιώργος Γουλτίδης, ενώ οι πρώην Υπουργοί κ. Χρυσοχοΐδης και κ.Γεωργαντάς έκαναν εκτενή αναφορά στο κυβερνητικό έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα όσα επιτεύχθηκαν, παρά της πολλές και πρωτόγνωρες κρίσεις, δίνοντας παράλληλα το στίγμα της επόμενης ημέρας όπου με σταθερότητα, συνέπεια και όραμα θα συνεχιστεί η θωράκιση της χώρας, η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, το ξαναχτίσιμο του δημοσίου συστήματος υγείας, η νέα στεγαστική πολιτική, και η ενίσχυση των νέων.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν παρά την αισιοδοξία τους την κρισιμότητα της συμμετοχής στην ψηφοφορία και την συνέχιση του αγώνα, χωρίς εφησυχασμό για το προηγούμενο αποτέλεσμα, μέχρι το κλείσιμο της κάλπης, καθώς όπως αναφέρθηκε η κάλπη είναι άδεια και όλοι χτίζουμε το αποτέλεσμα από μηδενική βάση.

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες