Με ποιους τρόπους θα ρυθμίσετε τις ορμόνες σας και θα κάψετε το περιττό λίπος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Με ποιους τρόπους θα ρυθμίσετε τις ορμόνες σας και θα κάψετε το περιττό λίποςΤο να μην τρώτε “βρώμικο” φαγητό και διάφορα σνακ σίγουρα βοηθάει στο να χάσετε κιλά
 
Όταν θέλεις να κάψεις λίπος, είτε από όλο το σώμα είτε από συγκεκριμένα σημεία του, αυτό... 

 
που συμβουλεύουν όλοι να κάνεις είναι διατροφή και γυμναστική.

Πως θα σου φαινόταν όμως αν σου έλεγα ότι οι ορμόνες έχουν να κάνουν με την απώλεια βάρους που θέλεις να πετύχεις; Οι ορμόνες ελέγχουν τα πάντα σχετικά με το βάρος, ακόμα και τον μεταβολισμό.

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν υπάρχει καλή ισορροπία στις ορμόνες σου δεν είναι εύκολο να χάσεις κιλά.

Το να μην τρως “βρώμικο” φαγητό και διάφορα σνακς σίγουρα βοηθάει στο να χάσεις κιλά.

Αν όμως υπάρχει σωστή ισορροπία στις ορμόνες σου, τότε το να χάσεις κιλά θα σου φανεί παιχνιδάκι.

Τροφές που πρέπει να τρως για να χάσεις βάρος. Όπως είπαμε οι τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη απαγορεύονται. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέγεις τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη για να διατηρείς ισορροπημένες τις ορμόνες σου. Επίλεξε τρόφιμα τα οποία είναι υψηλά σε περιεκτικότητα φυτικών ινών. Μερικές από αυτές είναι οι μπανάνες, οι σταφίδες, το αβοκάντο, το πλιγούρι βρώμης, τα φασόλια και οι ξηροί καρποί.

Τι να κάνεις για συγκεκριμένες περιοχές λίπους. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια μέρη του σώματός του από τα οποία χάνει πιο δύσκολα κιλά. Ανάλογα με το σημείο από το οποίο δε μπορεί να χάσει κιλά θα πρέπει να αποφεύγει την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις τον οργανισμό σου να αποβάλει το περιττό λίπος από το σημείο που επιθυμείς.

Ξεκίνα με αποτοξίνωση. Ο ύπνος, η γυμναστική και η συχνότητα των γευμάτων είναι παράγοντες που επηρεάζουν τις ορμονικές ισορροπίες. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις πρώτα όμως είναι να προσέξεις τη διατροφή σου. Πολλές από τις τροφές χαλάνε τις ορμονικές ισορροπίες με αποτέλεσμα να πεινάς όταν δεν το χρειάζεται πραγματικά ο οργανισμός σου.

Τι να αποφύγεις για να κάψεις λίπος. Καταρχάς, θα πρέπει να αποφεύγεις τις τροφές στις οποίες είσαι αλλεργικός, ακόμα και τις τροφές που σου προκαλούν ελαφριά δυσανεξία. Επίσης, άλλες τροφές που θα πρέπει να βάλεις απαγορευτικό είναι αυτές που έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Ο λόγος είναι γιατί αυτές οι τροφές ενθαρρύνουν τον οργανισμό να θέλει να καταναλώσει τις τροφές που ανέφερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες