Νεκρός διανομέας – Σφήνωσε ανάμεσα σε δύο οχήματα και τον πάτησε λεωφορείο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Νεκρός διανομέας – Σφήνωσε ανάμεσα σε δύο οχήματα και τον πάτησε λεωφορείο

 Τραγικό θάνατο βρήκε ένας διανομέας στο κέντρο της...  

 
Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, ο δικυκλιστής, διανομέας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στο επάγγελμα σκοτώθηκε όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε αρχικά με ΙΧ και κατόπιν με λεωφορείο της πολεμικής αεροπορίας, στην οδό Τσιμισκή στο ύψος της Αγίας Σοφίας.

Ήταν περίπου στις 15:30 το μεσημέρι όταν ο αναβάτης του δικύκλου χαμηλού κυβισμού κινείτο περίπου στο μέσον της Τσιμισκή, έχοντας στα αριστερά του ένα λεωφορείο της πολεμικής αεροπορίας και ένα αυτοκίνητο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο αναβάτης έχασε την ισορροπία του δικύκλου και προσέκρουσε τόσο με το λεωφορείο όσο και με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο οδηγός φέρεται να προσπάθησε να κρατηθεί με τα χέρια του τόσο από το αυτοκίνητο όσο και από το λεωφορείο χωρίς όμως να καταφέρει να κρατήσει το δίκυκλο στην πορεία του, έπεσε και δυστυχώς το κεφάλι του συνεθλίβη από την πίσω ρόδα του λεωφορείου.

Ο οδηγός του ΙΧ αναζητείται από τις αρχές για να δώσει πληροφορίες.

Πορεία διαμαρτυρίας με τα μηχανάκια τους πραγματοποίησαν διανομείς έκαναν χθες Δευτέρα το απόγευμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με φόντο το δυστύχημα με θύμα έναν συνάδελφό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες