Δήλωση Δημάρχου Νάουσας αναφορικά με το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Δήλωση Δημάρχου Νάουσας αναφορικά με το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας

 Η αποφυγή εντάσεων αλλά και ο ίδιος ο σεβασμός προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τις διαδικασίες του, από όλες τις παρατάξεις, αποτελούν αναγκαία συνθήκη της ίδιας της λειτουργίας του δήμου μας
«Αναφορικά με τα συμβάντα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, έχουμε ως παράταξη να επισημάνουμε τα εξής.
Τόσο η παράταξη μας όσο και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, σεβόμαστε όλες τις παρατάξεις και τους Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και την ελευθερία έκφρασης τους, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Το έχουμε αποδείξει έμπρακτα αυτό, κατά την διάρκεια της θητείας μας.
Στο Συμβούλιο της Δευτέρας υπήρξαν πολλά περιστατικά συνεχών διακοπών της ροής της συνεδρίασης από πλήθος Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι είχαν συνεχείς εκρήξεις. Ήταν ομολογουμένως ένα δύσκολο δημοτικό συμβούλιο.
Αν και ο Πρόεδρος του συμβουλίου έκανε συνεχείς προσπάθειες να επαναφέρει την ροή και την τάξη στη συνεδρίαση, αρκετές στιγμές αυτό στάθηκε αδύνατο. Ενώ και ο ίδιος, υπήρξε αποδέκτης συνεχών υποτιμητικών εκφράσεων για την τιμή και την προσωπικότητά του.
Η αποφυγή εντάσεων, φαινομένων λεκτικών επιθέσεων και προσβολών, αλλά και ο ίδιος ο σεβασμός προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τις διαδικασίες του από όλες τις παρατάξεις, αποτελούν αναγκαία συνθήκη της ίδιας της λειτουργίας του Δήμου μας.
Καταδικάζουμε απερίφραστα, όλα τα φαινόμενα αυτά, από όπου και αν προέρχονται. Ιδιαίτερα δε, όταν αυτά προέρχονται από μέλη της παράταξής μας είμαστε σε θέση τόσο να τα παραδεχόμαστε όσο και να ζητάμε συγνώμη από τους αποδέκτες των εκφράσεων, όσο και από τον ίδιο τον κόσμο του Δήμου μας.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη του Δήμου μας με όλες μας τις δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες