Στο νοσοκομείο ανήλικη λόγω οξείας μέθης- Συγγενείς της έδειραν 39χρονο που της έδωσε αλκοόλ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Στο νοσοκομείο ανήλικη λόγω οξείας μέθης- Συγγενείς της έδειραν 39χρονο που της έδωσε αλκοόλΈνα απίστευτο σκηνικό ακολούθησε τη μέθη ανήλικης κοπέλας στο Ρέθυμνο και τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η ανήλικη, 17 ετών, πήγε χθες στο σπίτι 39χρονου άντρα από το Ρέθυμνο όπου υπό συνθήκες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως, η κοπέλα κατανάλωσε ποσότητα βότκας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης.

Ο αδερφός της 23 ετών, έχοντας μάθει τι είχε γίνει, πήγε με τρεις νεαρής ηλικίας άτομα στο σπίτι του ατόμου όπου λίγες ώρες πριν βρισκόταν και η κοπέλα. Όπως καταγγέλθηκε, οι 4 νεαροί τον επιβίβασαν με το ζόρι στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια αλλά και με μία κατσούνα.

Μάλιστα, όπως είπε το θύμα, ένας εκ τους τέσσερις τον απείλησε και με όπλο, το οποίο όμως δεν βρέθηκε όταν έκανε έρευνα η αστυνομία.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν οι τέσσερις νεαροί, δηλαδή ο αδερφός της ανήλικης και οι τρεις φίλοι του, αλλά και το άτομο που χτυπήθηκε για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, επειδή προσέφερε στην 17χρονη αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες