Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Την Κυριακή 25 Ιουνίου οι κάλπες θα γεμίσουν και πάλι με τις ψήφους της ελπίδας» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Την Κυριακή 25 Ιουνίου οι κάλπες θα γεμίσουν και πάλι με τις ψήφους της ελπίδας»

Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Εορδαίας, πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα η  προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και με την παρουσία όλων των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κοζάνης.
Κατά την ομιλία του ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε ότι «στις εκλογές της 21ης Μαΐου η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ανταποκρίθηκε στο θετικό μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Είπε όχι στα διαλυτικά φαινόμενα της πιθανής ακυβερνησίας και της αστάθειας.
Είπε όχι στην τοξικότητα, στο διχαστικό λόγο.
Και είπε ένα μεγάλο ΝΑΙ στο έργο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη την προηγούμενη τετραετία όσο  και στις ουσιαστικές και πλήρως τεκμηριωμένες προγραμματικές μας προτάσεις για το μέλλον.»
Ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών και υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας ανέφερε ότι στη νέα τετραετία  πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή, πολιτικά και κοινοβουλευτικά κυβέρνηση, που θα υλοποιήσει πολιτικές που αλλάζουν την Ελλάδα.
Πολιτικές που ισχυροποιούν την αναπτυξιακή τροχιά στην οποία έχει ήδη εισέλθει η Ελλάδα.
Απευθυνόμενος στους πολίτες , ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε:
«Αν το μήνυμα σας ήταν μια φορά ηχηρό τις εκλογές της 21ης Μαΐου, στις εκλογές της επόμενης Κυριακής πρέπει να είναι ακόμα πιο ηχηρό.
Στις 25 Ιουνίου πρέπει να αναδειχθεί μια νέα και ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Για να παραμείνει η ελληνική οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης.
Για να προχωρήσουν οι μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.
Για να συνεχιστεί η πολιτική μείωσης των φορολογικών επιβαρύνσεων. 
Για να προχωρήσουμε με μεγαλύτερα βήματα στην Ψηφιακή Ελλάδα της νέας εποχής.  
Για να ολοκληρωθεί η  ενεργειακή μετάβαση της χώρας. 
Για να υλοποιηθεί το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τη Δυτική Μακεδονία που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Φεβρουάριο και προβλέπει επενδύσεις ύψους 4 δισεκατομμυρίων  ευρώ.
Στη νέα τετραετία η Δυτική Μακεδονία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με ένα νέο ανταγωνιστικό και αναπτυξιακό πρότυπο, με σημαντικά έργα και νέες υποδομές».
Ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ολοκλήρωσε  την ομιλία του επισημαίνοντας:
«Στις 25 Ιουνίου έχουμε μία μόνο αξιόπιστη επιλογή: 
Ισχυρή εντολή στη ΝΔ και τον  Κυριάκο Μητσοτάκη που σημαίνει Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα. 
Στις 25 Ιουνίου χρειαζόμαστε μία καθαρή εντολή για να συνεχίσουμε στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων και των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα. Οι κάλπες είναι άδειες και πρέπει να γεμίσουν πάλι με τις ψήφους της ελπίδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες