Πότε κλείνουν τα δικαστήρια για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Πότε κλείνουν τα δικαστήρια για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου
Η λειτουργία των έμμισθων υποθηκοφυλακείων αναστέλλεται για... 

 
την Παρασκευή 23 Ιουνίου και τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου

Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια από την Τετάρτη 21 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 28 Ιουνίου καθώς αναστέλλεται η λειτουργία τους λόγω των εκλογών της 25ης Ιουνίου 0223.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπηρεσιακού Υπουργού Δικαιοσύνης :

Οι ποινικές δίκες που θα αρχίσουν στο ακροατήριο πριν από την ημερομηνία έναρξης της αναστολής και δεν θα περατωθούν την ίδια ημέρα, συνεχίζονται μετά την ημερομηνία λήξης της αναστολής.

Εξαιρείται της αναστολής η περίπτωση εκδίκασης κακουργημάτων ή πλημμελημάτων ανηλίκων που, αν τα τελούσε ενήλικος, θα ήσαν κακούργημα, σε περιπτώσεις που επίκειται λήξη του ανωτάτου ορίου προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων. Όταν υφίσταται κίνδυνος παραγραφής οι αρμόδιοι Εισαγγελείς επαναπροσδιορίζουν τις υποθέσεις στη συντομότερη εφικτή δικάσιμο μετά τη λήξη της αναστολής.

Ζητήματα λειτουργίας των δικαστηρίων σχετικά με την αυτόφωρη διαδικασία και τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων ιδίως, θα ρυθμιστούν με επιμέρους αποφάσεις των διοικήσεων των οικείων δικαστηρίων.

Η λειτουργία των έμμισθων υποθηκοφυλακείων αναστέλλεται για την Παρασκευή, 23 Ιουνίου και τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες