Κύπελλο Ελλάδας: Oριστικά στο Πανθεσσαλικό και χωρίς κόσμο ο τελικός - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Κύπελλο Ελλάδας: Oριστικά στο Πανθεσσαλικό και χωρίς κόσμο ο τελικός




Μετά από διαπραγματεύσεις εβδομάδων η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στις 24 Μαΐου (20:30) στο Πανθεσσαλικό, αλλά χωρίς κόσμο.

 
Έτσι, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο γήπεδο του Βόλου, ενώ να σημειωθεί πως υπήρχαν σκέψεις για διεξαγωγή της αναμέτρησης ακόμη και στο εξωτερικό, με την Αλβανία, την Ρουμανία και την Βουλγαρία να είναι ανάμεσα στις χώρας που «εξετάστηκαν».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Sport-fm.gr, αυτή τη φορά φαίνεται πως η απόφαση της ομοσπονδίας δεν είναι αυθαίρετη, αλλά είναι σε άμεση συνεννόηση με του αρμοδίους, καθώς υπάρχουν οι σχετικές επιστολές που ανάβουν το πράσινο φως τόσο από την επιτροπή διαχείρισης του σταδίου, όσο και από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Σημειώνεται πως, πάντως, ο τελικός θα γίνει με τους όρους που είχαν τεθεί εξ αρχής από τις τοπικές αρχές. Δηλαδή χωρίς κόσμο στις κερκίδες και μόνο με έναν περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων. Ο ακριβής αριθμός τους θα ξεκαθαρίσει μετά και τις σχετικές συνεννοήσεις με την Αστυνομία.

πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες