Σε Συνεταιρισμούς και Επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα, η Ολυμπία Αποστόλου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Σε Συνεταιρισμούς και Επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα, η Ολυμπία Αποστόλου

 
Επισκέψεις σε συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα πραγματοποίησε η Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.


Η κ. Αποστόλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για άλλη μια φορά με στελέχη, παραγωγούς και εργαζόμενους και να ακούσει τις εκτιμήσεις τους για τη φετινή χρονιά. Επιβεβαιώθηκε και πάλι ότι γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο αλλά και τις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα. Άλλωστε, ήδη οι παρεμβάσεις της για τα αγροτικά θέματα είναι πολλές και ηχηρές.


Η κ. Αποστόλου ενημέρωσε για τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και για τις προσωπικές της δημόσιες παρεμβάσεις. Στις προτάσεις της για την Αναγέννηση της Ημαθίας, περιλαμβάνεται ειδική ενότητα για την αγροτική ανάπτυξη στην οποία προτείνει:


Πραγματοποίηση μελέτης επιπτώσεων κλιματικής αλλαγής στις τοπικές καλλιέργειες

Ουσιαστικό πρόγραμμα αναδιάρθωσης με χρήση ανθεκτικών ποικιλιών και επιδότηση γραμμικών σχημάτων

 Παροχή κινήτρων σε μικρές ομάδες παραγωγών για τη δημιουργία εμπορικών κοινοπραξιών

Αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να καλύπτει όλες τις ζημίες

Κάλυψη μέρους του κόστους εφοδίων & ζωοτροφών για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού και τη συγκράτηση της τιμής των αγροτικών προϊόντων

Καθιέρωση κοινής ονομασίας προέλευσης για το Μοσχάρι Βέροιας

 


Η υποψήφια βουλευτής ευχαριστεί ιδιαίτερα για το χρόνο και τις πληροφορίες τη διοίκηση και το προσωπικό των Α.Σ. "Νέος Αλιάκμων", Α.Σ. Οπωροκηπευτικών Κουλούρας «Νέος Απόλλων», Α.Ε.Σ. Απόστολος Παύλος, «Εύφορος Γη» Α.Σ. Κουλούρας, Α.Ε.Σ. ΑΛ.Μ.ΜΕ., Αλεξάντερ Α.Ε., Α.Σ. Επισκοπής, Α.Σ. Ομόνοια Ειρηνούπολης, Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π. Νάουσας, Βαένι Νάουσας, Α.Σ. Νάουσας.




Ολυμπία Αποστόλου


Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες