Τάσος Μπαρτζώκας: Η νεολαία γεμίζει τα μαγαζιά για χάρη του! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: Η νεολαία γεμίζει τα μαγαζιά για χάρη του!


Κατάμεστο από νεολαία ήταν χτες, Κυριακή, το Scandal στη Μελίκη, η οποία υποδέχτηκε τον Υποψήφιο Βουλευτή με ενθουσιασμό, δηλώνοντας τη φανατική στήριξη, στο πρόσωπό του.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας βρέθηκε ανάμεσα σε νέους και νέες, οι οποίοι έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, νίκης του υποψήφιου Βουλευτή, αλλά και νίκης της Νέας Δημοκρατίας, με δυνατό παλμό, αποδεικνύοντας ότι στοιχίζονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα του.

Για άλλη μια φορά, ο Τάσος Μπαρτζώκας πλημμύρισε από έντονα συναισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης, αποκαλώντας τα νέα παιδιά «οικογένεια του» και το μέλλον τους, σκοπό της πολιτικής του δραστηριότητας. Οι παρευρισκόμενοι έκαναν κυριολεκτικά «χαμό», δίνοντας ένα δείγμα του τι ακολουθεί αυτή την εβδομάδα και του τι έχει να γίνει την Τρίτη στις 9 μ.μ, στην προεκλογική ομιλία του Τάσου Μπαρτζώκα, στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στη Βέροια.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, λέγοντας ότι «η Μελίκη είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου και οι άνθρωποι της είναι η καρδιά μου και η πυξίδα μου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες