Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Να κάνουμε πράξη το μήνυμα για Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Να κάνουμε πράξη το μήνυμα για Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα»

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση την επικοινωνία του με τους πολίτες ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος που επισκέφθηκε χθες τα Μονόσπιτα, την Χαρίεσσα και την Επισκοπή Νάουσας .
Οι πολίτες και στα τρία αυτά χωριά, έδωσαν ηχηρό παρών, εκφράζοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον κ. Βεσυρόπουλο.
Ξεκάθαρη ήταν η διαβεβαίωση του Απόστολου Βεσυρόπουλου προς τους πολίτες ότι η μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων θα συνεχιστεί και στη νέα τετραετία με την οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος να είναι μόνο η αρχή.
«Οι σταθεροί ρυθμοί ανάπτυξης αλλά και η συνετή διαχείριση των οικονομικών της χώρας από την Κυβέρνηση, μπορεί να δημιουργήσουν δημοσιονομικό χώρο. Και όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, όταν προκύπτει διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος θα τον αξιοποιούμε για να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τους φόρους. Έως τώρα το έχουμε αποδείξει στην πράξη:
 Μειώνοντας τον εισαγωγικό φορολογικό συντελεστή για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ από 22% στο 9% για όλα τα φυσικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, μισθωτούς και συνταξιούχους
 Αυξάνοντας το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, ανεξάρτητα από τον αριθμό των προστατευόμενων τέκνων ενώ στη επόμενη τετραετία θα υπάρξει νέα αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ.
 Καταργώντας μόνιμα την ειδική εισφορά αλληλεγγύης για όλους, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μετατρέψει σε μόνιμο φόρο, αυξάνοντας μάλιστα και τους συντελεστές.
 Μειώνοντας τον ΕΝΦΙΑ στα φυσικά πρόσωπα κατά 35%τους, υπερκαλύπτοντας την προεκλογική μας δέσμευση για μείωση κατά 30% και παρά την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών το 2022.
 Μειώνοντας τις φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις για τους αγρότες».
Ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος τόνισε ότι «στις 21 Μαΐου η Ημαθία θα κάνει πράξη το μήνυμα για Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες