Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Οι δεσμεύσεις μας έγιναν πράξη. Τερματίστηκε οριστικά η ταλαιπωρία των μικροϊδιοκτητών στα Ριζώματα» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Οι δεσμεύσεις μας έγιναν πράξη. Τερματίστηκε οριστικά η ταλαιπωρία των μικροϊδιοκτητών στα Ριζώματα»

Δάσκιο, Σφηκιά, Ριζώματα, Κουλούρα, Διαβατό Ξεχασμένη και Σταυρό, επισκέφθηκε χθες ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, που έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους πολίτες.
Ο κ. Βεσυρόπουλος συνομίλησε μαζί τους τονίζοντας ότι η Κυριακή των εκλογών πρέπει να σηματοδοτήσει την απόφαση των πολιτών να διατηρηθεί η πολιτική και οικονομική σταθερότητα, να συνεχιστεί η πολιτική μείωσης των φορολογικών επιβαρύνσεων και στήριξης του αγροτικού κόσμου.
«Απέναντι στην αβεβαιότητα και στην ακυβερνησία που θέλουν να οδηγήσουν κάποιοι τη χώρα, η μοναδική σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο τόπος και οι πολίτες θα απορρίψουν τη στρατηγική του χάους, θα στείλουν ηχηρό μήνυμα, επιβάλλοντας την πολιτική σταθερότητα και στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος.
Μιλώντας στους πολίτες στα Ριζώματα, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε στη δέσμευση του που έγινε πράξη, για την οριστική επίλυση του προβλήματος που είχε ανακύψει με τις διεκδικήσεις του Δημοσίου απέναντι στους μικροϊδιοκτήτες της περιοχής.
Υπενθυμίζεται ότι, με νομοθετική ρύθμιση που διαμόρφωσε και κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Βεσυρόπουλος, ως Υφυπουργός Οικονομικών, θεσμοθετήθηκε η κατά κυριότητα παραχώρηση στους ακτήμονες καλλιεργητές και μικροκτηνοτρόφους ή στους καθολικούς και ειδικούς διαδόχους τους, των εκτάσεων που κατείχαν στα Ριζώματα.
Μάλιστα, ο κ. Βεσυρόπουλος ανέλυσε στους πολίτες της περιοχής το περιεχόμενο της σχετικής υπουργικής απόφασης που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις της παραχώρησης των εκτάσεων αυτών στους δικαιούχους.
«Πριν από 4 χρόνια, ανέλαβα μία δέσμευση για εσάς. Και η δέσμευση αυτή έγινε πράξη» τόνισε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος μέσα σε θερμές εκδηλώσεις και χειροκροτήματα από τους πολίτες που είδαν να λύνεται οριστικά ένα πρόβλημα ετών που τους ταλαιπωρούσε και τους κρατούσε σε αβεβαιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες