Τάσος Μπαρτζώκας: Γερά ως τη νίκη! - ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS


12 Μαΐ 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: Γερά ως τη νίκη!Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Υποψήφιου Βουλευτή, Τάσου Μπαρτζώκα, γίνεται κυριολεκτικά «χαμός”, τόσο από άποψη πλήθους, που μαζεύεται για να τον ακούσει, όσο και από τις εκδηλώσεις αγάπης, στο πρόσωπό του. Ειδικά στις τελευταίες επισκέψεις του στη Βεργίνα, τα Παλατίτσια, τη Συκιά, το Κεφαλοχώρι, την Ξεχασμένη και τον Σταυρό, το κλίμα ήταν ενδεικτικό της αποδοχής του!
Ο Τάσος Μπαρτζώκας, κυριολεκτικά, έχει επισκεφτεί κάθε Δημοτική Ενότητα, κάθε μικρό και μεγάλο χωριό, επικοινωνώντας με όλους τους πολίτες και μεταφέροντας τις θέσεις του και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, για την επόμενη θητεία.
Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ο θετικός σφυγμός των νέων πολιτών, οι οποίοι παρακολουθούν τις προγραμματικές εξαγγελίες του, αξιολογώντας τα πεπραγμένα του πολύ θετικά, ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι αυτός ο σφυγμός πάλλεται δυνατότερα, όσο πλησιάζουν οι εκλογές.
Ο Υποψήφιος Βουλευτής δηλώνει «πάμε γερά, ως τη νίκη», παίρνοντας οξυγόνο και δύναμη, από το καλό κλίμα και τους συμπολίτες του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε