Ποιες ώρες αναμένεται η μεγαλύτερη προσέλευση την Κυριακή στις κάλπες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Ποιες ώρες αναμένεται η μεγαλύτερη προσέλευση την Κυριακή στις κάλπες

 




Οι κάλπες θα μείνουν ανοιχτές για 12 ώρες και συγκεκριμένα από τις 7:00 έως τις 19:00
 
Λιγότερο από δύο 24ωρα απομένουν για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα για... 

 
την ομαλή διεξαγωγή τους, όπως διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες θα μείνουν ανοιχτές για 12 ώρες και συγκεκριμένα από τις 7:00 το πρωί έως τις 19:00. Σημειώνεται ότι ο/η δικαστικός αντιπρόσωπος έχει τη δυνατότητα να παρατείνει για λίγη ώρα την ψηφοφορία, εφόσον υπάρχουν ουρές από κόσμο που περιμένει στο εκλογικό τμήμα.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8, ο κ. Σταυριανουδάκης έκανε αναφορά στις ώρες αιχμής, δηλαδή τις ώρες κατά τις οποίες η προσέλευση είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, παρόλο που στο παρελθόν οι ώρες αιχμής ήταν γύρω στις 10-12 που πήγαινε ο κόσμος στην εκκλησία ή για να πιει τον καφέ του -οπότε το συνδύαζε- τελευταία και ειδικά τώρα που ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, αναμένεται να σημειωθεί μεγαλύτερη προσέλευση μετά το μεσημέρι, μεταξύ 16:00-18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες