Έρευνα: Η αυτόνομη οδήγηση θα αυξήσει το σεξ στο αυτοκίνητο αλλά και την πορνεία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Έρευνα: Η αυτόνομη οδήγηση θα αυξήσει το σεξ στο αυτοκίνητο αλλά και την πορνεία

 Έρευνα: Η αυτόνομη οδήγηση θα αυξήσει το σεξ στο αυτοκίνητο αλλά και την πορνεία

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί ακόμα να μην είμαστε στο στάδιο όπου απλά μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, πληκτρολογούμε τον προορισμό, «πέφτουμε» για ύπνο και το όχημα πηγαίνει μόνο του. Είμαστε όμως ήδη σε ένα πολύ προηγμένο στάδιο το οποίο επιτρέπει σε μερικά εξελιγμένα αυτοκίνητα να αναλαμβάνουν τόσο το τιμόνι όσο και τα πεντάλ, με τον οδηγό να πρέπει απλά να είναι έτοιμος να επέμβει σε μία δύσκολη κατάσταση.

Εκτός του ότι θα αλλάξουν σημαντικά την εμπειρία της οδήγησης, τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα θα μεταμορφώσουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν, εργάζονται και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Όπως αναφέρει αναλυτικά το NBC News, θα επηρεάσουν επίσης τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κάνουν σεξ. 

Με το σεξ να αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής πολλών ανθρώπων, μαζί με την πρόοδο των αυτόνομων οχημάτων, έπρεπε να φανταστούμε ότι κάποια στιγμή θα υπήρχαν μελέτες που θα συνδύαζαν τα δύο αυτά στοιχεία. Αυτόνομη οδήγηση και σεξ λοιπόν.

Η πιο γνωστή έρευνα λοιπόν, είναι από το περιοδικό Annals of Tourism Research από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Surrey. Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 60% των Αμερικανών ενηλίκων έχει ήδη κάνει σεξ σε αυτοκίνητο. Με τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα, οι σεξουαλικές δραστηριότητες θα αυξηθούν, καθώς τα συστήματα θα αναλαμβάνουν τον έλεγχο, οι άνθρωποι θα είναι ελεύθεροι να κάνουν άλλες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του σεξ. 

Ο Scott Cohen, επικεφαλής της μελέτης, δήλωσε: "Αυτό είναι κάτι που φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον". Μαζί με την αντιμετώπιση του σεξ στα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα ίσως δημιουργηθεί ένας νέος τομέας για τον σεξουαλικό τουρισμό. Θα είναι ο σεξουαλικός τουρισμός με ρόδες. Ο Cohen συνέχισε: "Το σεξ είναι μέρος του αστικού τουρισμού και το εμπορευματοποιημένο σεξ είναι επίσης μέρος αυτού, οπότε είναι πολύ πιθανό ότι τα αυτόνομα οχήματα θα οδηγήσουν στην πορνεία, είτε νόμιμη είτε παράνομη". Ωστόσο, δήλωσε ότι αυτό πιθανώς δεν θα συμβεί πριν από τη "δεκαετία του 2040".

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια αμήχανη μεταβατική φάση όπου πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν ημιαυτόνομες δυνατότητες - αλλά δεν είναι ακόμη 100% αυτοκινούμενα. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να πιστεύουν λανθασμένα ότι είναι ασφαλές να κάνουν άλλες δραστηριότητες ενώ το όχημά τους αναλαμβάνει την οδήγηση. Αυτό περιλαμβάνει την Tesla με το σύστημα Autopilot και το αμφιλεγόμενα ονομαζόμενο σύστημα Full Self-Driving.

https://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες