Στέλλα Αραμπαρτζή-Η κλιματική κρίση και οι ραγδαίες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία και διατροφή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Στέλλα Αραμπαρτζή-Η κλιματική κρίση και οι ραγδαίες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία και διατροφή

 Την ενημερωτική εκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας & Θράκης, με θέμα τα κίνητρα ανάπτυξης και τη φορολογία στον αγροτικό τομέα και τη νέα ΚΑΠ, παρακολούθησε το βράδυ της Τρίτης η Στέλλα Αραμπατζή στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία συνεχάρη του ομιλητές (Απόστολος Βεσυρόπουλος, υφυπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, Γ. Γραμματέας υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Σημανδράκος, πρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ) για τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις τους και τη διοργάνωση της εκδήλωσης στην Ημαθία.

«Ο αγροτικός κλάδος στον νομό μας είναι πολύ σημαντικός και πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή αναδεικνύουν ακριβώς την ανάγκη στήριξής του και για το επόμενο κρίσιμο διάστημα. Η κλιματική κρίση και οι ραγδαίες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία και διατροφή είναι μεγάλα ζητήματα, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και να σχεδιάζουμε με επίκεντρο την κινητροδότηση του αγρότη να παραμείνει στο χωράφι του» τόνισε η κ. Αραμπατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες